D R A A G B A B B Y

Website wordt geladen

Draagbabby

Wie ben ik?

Hartelijk welkom bij DraagB’abby. Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Abbygail van Dijk (33), moeder van drie, twee zonen: Ian & Owen en een dochter: Julia.

In de periode na de bevalling hunkeren moeder en kind naar hechting en warmte bij elkaar. Zo ook bij mijn kinderen. Al snel ging ik op zoek naar manieren om die warmte en hechting te bevorderen. Zodoende kwam ik in de draagwereld terecht. Een wereld die voor je open gaat. Maar ook een wereld met onduidelijkheden, die vragen bij mij opriep:

Lastige vragen, die niet allemaal te beantwoorden zijn door het kopen van één of twee doeken en een online uitleg. Daarom leek het mij een fantastisch idee om naast mezelf huidige en toekomstige draagmoeders én draagvaders te helpen. Niet alleen in de keuze tussen de verschillende doeken en dragers, maar ook door het aanleren van de verschillende knoop- en draagtechnieken, waaronder het rugdragen. Tenslotte is mijn zoontje Owen geboren met een klompvoetje, dus ook daar ben ik mee bekend.

DRAAGCONSULT

Ook leren dragen?

Wil je graag je kindje dragen maar weet je niet hoe je moet knopen of welke knoop je moet gebruiken? Of wil je misschien nieuwe knopen leren of een knoop nog beter onder de knie krijgen? Dan is een draagconsult echt iets voor jou.

Gecertificeerd draagconsulent

In 2015 heb ik de ‘basiscursus Draagconsulent’ gevolgd bij Die Trageschüle. In 2016 heb ik dit een vervolg gegeven door hier ook de ‘gevorderdencursus Draagconsulent’ af te ronden. Als laatste heb ik in 2017 mijn mogen certificeren als draagconsulent. Als toevoeging op mijn opleiding heb ik in 2017 de cursus Knoopwijzen voor zwangeren bij het Instituut voor hechting gevolgd. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Vereniging van Draagdoekconsulenten. Ik heb al veel (toekomstige) mama’s en papa’s kunnen helpen en veel enthousiaste reacties mogen krijgen. Ik zie er naar uit om ook de komende jaren mijn passie met andere (toekomstige) dragers te delen en hen te voorzien van hulp en advies.

X
× Stuur me een bericht!